Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20170508 Heidelberg Speedmaster CX 75
Ena izmed novosti je nov Heidelbergov tiskarski stroj Speedmaster CX 75.
Heidelberg z novim tiskarskim strojem Speedmaster CX 75 zapolnjuje praznino med modeloma tiskarskih strojev Speedmaster SX 74 in XL 75. Tiska z do šestimi barvami. Predstavili so tudi nov dodelavni sistem izsekovanja in preganja Promatrix 106 FC/CSB.

Speedmaster CX 75
Nov tiskarski stroj Speedmaster CX 75 so prvič predstavili v Pekingu (Kitajska). Zasnovan je na platformi modela Speedmaster XL 75. Vključuje komponente modela Speedmaster SX 74 tiska pa z največ šestimi barvami v enem prehodu. Odlikuje ga dvojni obseg tiskovnih valjev, kar omogoča potisk tudi tanjših papirjev in debelejših kartonov.

S pomočjo tiskarsko upravljanega programskega sistema Prinect omogoča samodejno nastavitev stroja vse od vlagalne do izlagalne enote. Poleg 4-6 barvnih enot vključuje tudi lakirno in omogoča produkcijo hitrosti do 15.000 potiskanih pol na uro v formatu največ 50 x 70 cm. V Pekingu je bila predstavljena štiribarvna različica sistema s Drystar sušilno LED-tehnologijo. Glede iztisljivega formata je na voljo tudi večja različica formata 605 x 750 mm.

Promatrix 106 FC/CSB
Pod sloganom letošnjega sejma Interpack (Düsseldorf - Nemčija), Smart Print Shop - nič napak v tisku embalaže, so s partnerskih podjetjem MK predstavili tudi nov sistem izsekovanja in preganja Promatrix 106 CSB. Predstavili so ga kot del celostno nadzorovane proizvodnje embalaže, vse od priprave, tiska, dodelave in distribucije. Enota za izsekovanje pol Promatrix 106 FC omogoča tudi funkcijo preganja z vročo folijo, dočim različica Promatrix 106 CSB vključuje integriran ločevalnik izsekanih primerkov embalažnih škatlic, kar omogoča neposredno povezavo s predstavljeno lepilno linijo Diana Easy 115.

20170508 heidelberg MK.Promatrix 106CSB
Nove dodelavne rešitve so v Heideblergu ponudili kot rešitve poslovnega partnerja MK.

Več informacij na www.heidelberg.com.