Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20170817 Gallus LabelMaster
Heidelbergovo hčerinsko podjetje, Gallus, bo predstavilo nov koncept platforme za dodelavo, nadgrajene rešitve in izboljšano ponudbo.
Podjetje Gallus bo na letošnjem sejmu LabelExpo Europe predstavilo nadgrajene strojne module za neposredno dodelavo na sistemih za tisk etiket, Gallus Labelfire in Labelmaster. Poleg omenjenega bodo predstavili tudi nadgrajeno ponudbo področja storitev in sitotiskarskih rešitev.

Posebnost bo zagotovo predstavitev sistema tiska etiket Gallus Labelmaster s funkcijo Multiweb, to je podporo več zvitkov tiskovnega materiala. Na voljo za ogled bo v osnovni različici Basis, predstavljena pa bo tudi naprednejša različica Advanced-Linie, ki z modularno zasnovo omogoča številne popolnoma avtomatizirane neposredne dodelavne funkcije. Modularna zasnova sistema omogoča tudi prilagodljivost v največji meri potrebam vsakega posameznika. Poleg osnovne in napredne različice ima podjetje Gallus v ponudbi še srednje zmogljivo Plus različico.

Očitna novost sistema za neskončni tisk etiket Gallus Labelmaster je krajša pot tiskovnega materiala med tiskarskimi enotami, ki znaša 1,4 metra in višja hitrost tiska, to je 200 m/min. Izboljšave so vzpostavili s pomočjo novega koncepta pogona fleksotiskarskih valjev po zgledu zasnove ofsetnih tiskarskih pogonov podjetja Heidelberg. Ta je zasnovan na dveh servo motorjih. Posebnost je tudi na novo zasnovan sitotiskarski dodelavni del, ki omogoča dodelavo posebne dodane vrednosti.

Več informacij na www.gallus-group.com.