Manroland: Rezultati tiska očitnega napredka

20171129 manroland proserv360
Servisni paket Manroland ProServ 360° zagotavlja optimizirano poslovanje tiskarn.
Izjemna podpora partnerskega servisnega paketa Manroland ProServ 360° in direktna povezljivost tiskarskega sistema Roland 700 Evolution zagotavlja optimizirano poslovanje tiskarn z optimalnim delovanjem in zmogljivostjo strojev in posledično hitrejšo donosnostjo naložb.

Pred kratkim nadgrajen servisni paket Manroland ProServ 360° je integriran dvoletni partnerski program, ki zagotavlja uporabnikom tiskarskih sistemov Roland 700 Evolution največjo zanesljivost in produktivnost. Vključuje razširjene servisne storitve v prvih dveh delovanja omenjenih strojev, dva celostna servisna pregleda pogona, črpalk, ventilatorjev, sušilcev in drugih komponent, kot je denimo sistem prašenja.

Paket Manroland ProServ 360° odlikujejo tudi diagnostika na daljavo, Telepresence, ki omogoča odkrivanje potencialnih okvar in napak v naprej, proaktivne storitve SMART in integriran sistem za upravljanje vzdrževanja, ki predvsem lajša naloge rednega vzdrževanja samih uporabnikov.

24/7 TeleSupport Centre (TSC) je stalno razpoložljiv podporni center, ki omogoča šest rutinskih diagnostik na daljavo, brezplačno diagnostiko napak s priloženo izdajo poročila.

Pet modulov za analizo produktivnosti (Productivity Analysis) zagotavljajo spremljanje in analizo produktivnosti stroja s poročili v standardni obliki OEE in KPI.

Več informacij na www.manrolandsheetfed.com.