Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20190912 Lombardi
Podjetje Lombanrdi je poznano po kakovostnih sistemih za tisk etiket, digitalni tisk in dodelavo gibke embalaže.
Podjetje Lombardi Converting Machinery S.p.A bo na letošnjem Labelexpu Europe 2019 predstavilo različne rešitve za tisk etiket, digitalni tisk in dodelavo gibke embalaže in drugo. Za segment izdelave gibke embalaže bodo premierno javnosti predstavili svetovno novost INVICTA - i2.

INVICTA i2 je svetovna novost za neskončni tisk gibke embalaže srednjega formata. Robustna zasnova z ogordjem debeline 50 mm, direktni pogonski sistem in zasnova s tremi tiskovnimi valji (aniloksni, ploščni in hladilni) omogoča tisk v odvoju 91 cm in širini do 1100 mm, kar omogoča edinstven neposredni tisk 1 m2 tiskovnega materiala na obrat na svetu.

SYNCHROLINE je servo-pogonsko zasnovana fleksotiskarska linija, ki je nadgrajena za bolj prijazno in bolj učinkovito upravljanje. Tudi osnovni model te serije omogoča tisk na različne tiskovne materiale.

DIGISTAR INKJET je hibridni tiskarski stroj, ki v enem združuje digitalno tehnologijo tiska (Domino) in fleksotisk. Nadgradimo ga lahko s številnimi moduli za neposredno dodelavo.

TORO je neposredni dodelavni modul za dodelavo folij z izbočenimi učinki in izdelavo hologramov. Kot tak je idealen za uporabo na sistemih tiska za izdelavo zahtevnejših etiket za vinarje, označevanje sprejev in uporabo v različnih zaščitnih/varnostnih aplikacijah. posebna gibalna glava omogoča upravljanje več folij sočasno v enem prehodu, posebna odlika je tudi visoka frekvenca taktov obratovanja.

BRAVO je ploska sitotiskarska enota, ki omogoča nazornejšo upodobitev majhnih podrobnosti, volumna in barvnih odtenkov, ki jih druge tehnologije tiska ne zmorejo. Enostavna priprava sit za sitotisk, nizki obratovalni stroški in združljivost z različnimi sitotiskarskimi barvami so le nekatere njene odlike.

VOLO je pol-krožni rezalni sistem s funkcijo zasekovanja pri hitrosti do 80 m/min. Zasnova z enim magnetnim valjem za različne formate dodelave omogoča hitro menjavo opravil in povečuje varnost upravljanja, saj ni potrebna menjava valjev glede na format opravila.

Več informacij na www.lombardi.it.