Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn

Koenig & Bauer LIVE bo predstavil svetovne primerne novosti iz sveta tiska.
V času, ko je bila Drupa odpovedana oziroma prestavljena, so bile priprave podjetja Koenig & Bauer na predstavitev na sejmu v polnem teku. Seveda je bila odločitev organizatorja sejma na mestu in popolnoma razumna, dodajajo v podjetju Koenig & Bauer in se zavedajo, da je čas do Drupe 2021 dolg. Razvoj in tehnološki napredek sta namreč v polnem teku vsak dan. Da bi ta čas lažje premostili, ne pa spregledali novosti, vas vabijo na Koenig & Bauer LIVE.

Žal osebna srečanja tudi danes še niso priporočljiva, a v stiku z vami bodo ostali, zato vas od 16. do 25. junija letos vabijo na zanimive spletne seminarje, na katerih bodo ponudili vpogled v vznemirljiv svet sodobnega tiska in celostno predstavili svojo pestro in raznoliko ponudbo. Ta obsega rešitve vrednostnega tiska bankovcev, tiska kartona, plastike, stekla, publikacije in še in še.

Skozi seminarje bodo v živo predstavili tudi njihove svetovne primerne novosti, ogledali si boste lahko tudi celoten postopek izdelave embalažnega izdelka in različnih komercialnih aplikacij z uporabo novih strojev serije Rapida.

Več informacij na:
 
Mario Pećarina
regionalni vodja prodaje Koenig & Bauer
Sheetfed Offset

T: +43 2236 8090-5873
M: +385 98 380 968
E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
S: www.koenig-bauer.com