Dodelava

Nov zgibalni sistem MBO A80


MBO trgu ponudil nov zgibalni stroj A80.
S sistemom A80 je podjetje MBO Postpress Solutions GmbH ponudilo nov zgibalni stroj, ki omogoča omreženo delovanje vse od vlagalnika do izlagalnika. Po navedbah proizvajalca lahko na integriranem uporabniškem vmesniku z zaslonom upravljamo in nastavljamo poljubne tovrstne sisteme v omrežnem proizvodnem sestavu.

Preberi več

Digitalna rezalna miza FKS / PFi Blade B3 +


Z rezalniki PFi lahko brez ročnega napora dodelamo običajne in tudi bolj zapletene tiskovine, kot so embalaža, mape, voščilnice, nalepke in etikete.
Novi rezalni sistem FKS / PFi B3 + je po zasnovi avtomatizirana, digitalna rezalna miza za kreativno dodelavo tiskanih aplikacij. Novost po navedbah proizvajalca poleg funkcije rezanja omogoča še žlebljenje in perforiranje. Sistem omogoča obdelavo različnih papirjev, laminiranih tiskovin, etiket in podobnih sintetičnih materialov gramature do 400 g/m².

Preberi več

Heidelberg predstavil Mastermatrix 106 CSB


Izsekovalni sistem MK Mastermatrix 106 CSB je namenjen industrijski in obsežni proizvodnji.
Podjetje Heidelberg svetu premierno predstavlja nov visoko zmogljiv izsekovalni stroj MK Mastermatrix 106 CSB, ki omogoča obdelavo 9.000 pol na uro. Posebnost novega stroja je predvsem hitro vpenjanje izsekovalne matrice, kar znatno skrajša čas priprave stroja tudi do 70 odstotkov. Nov sistem je po navedbah proizvajalca združljiv tudi z vsemi obstoječimi izsekovalnimi orodji. Krožni noži na izhodnem delu pa s pomočjo hidravličnega upravljanja omogočajo enostaven vklop in izklop ter nastavitev teh.

Preberi več

Müller Martini: Nov sistem za spenjanje


Müller Martini predstavil nov sistem za šivanje z žico z imenom Prinova.
Sistem Prinova, ki ga je Müller Martini predstavil trgu to jesen, je primeren za obdelavo manjših srednje velikih naklad. Opremljen je s podajalniki posameznih listov knjižnega bloka in ima zmogljivost obdelave z 9.000 cikli na uro.

Preberi več

Podjetje Kama ponudilo ComCut 76


Novi dodelavni sistem Kama ComCut 76 naj bi bil ekonomična alternativa prešam in valjčnim sistemom.
Podjetje Kama je trgu nedavno ponudilo nov sistem izsekovanja in slepega tiska. Po navedbah podjetja naj bi bil novi ComCut 76 zasnovan kot ekonomična naložba za nadomestitev starih preš in valjčnih sistemov. ComCut 76 ponuja profesionalno funkcionalnost v dodelavi po dostopni ceni - z vsemi ustreznimi aplikacijami omogoča dvakrat do trikrat višjo produktivnost v primerjavi z uporabo klasičnih starih strojev.

Preberi več

Valloy ponudil nov namizno izsekovalno rešitev


Podjete Valloy je predstavilo novo namizno izsekovalno rešitev primerno za izrez etiket.
Valloy je trgu nedavno ponudil novo rešitev Duoblade Petit, ki je kompaktno zasnovan digitalni namizni izsekovalni sistem, ki omogoča izrez etiket iz zvitka širine do 240 mm. Podoben je svoji bratski različici, sistemu Duoblade SX, ki je v osnovi ploterska rezalna rešitev z možnostjo izreza etiket iz zvitka širine do 340 mm. Obe napravi odlikujejo identične funkcije, to so možnost laminacije, razreza po konturi, ločevanje odpadka, obrezovanje robov. Konturno rezanje je natančno s toleranco največ 0,1 milimetra.

Preberi več