Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20160718 MBO Monza
Nov visoko zmogljiv sistem zgibanja K8-RS s hitrostjo obdelave 275 m/min.
Skupina MBO, proizvajalec dodelavnih strojev, se je na Drupi predstavil s hčerinskim podjetjem Herzog+Heymann. V skupnem so predstavili 12 dodelavnih novosti. Predstavili so tudi koncept podpore za svoje stranke (KVS).

Predstavljene novosti:
  • Najaktualnejša generacija zgibalnega sistema K8-RS je po besedah proizvajalca MBO najhitrejša na svetu in jo lahko integrirano v poljubno obstoječo produkcijsko linijo.
  • 3 novi izlagalni moduli: A10 izlagalna vezalka z žico, A700 avtomatski izlagalnik skladov, A7 digitalni izlagalnik skladov.
  • Na novo zasnovana zgibalna linija Le Mans, ki sestoji iz vlagalnika P10, zgibalnega modula K10 in izlagalne vezalke z žico A10. Linija je popolnoma samodejno nastavljiva.
  • Zgibalni sistem Monza, ki jo odlikuje visoko zmogljiv zgibalni modul K8-RS in izlagalna vezalka z žico A10.

Podjetje MBO na Drupi 2016.

Skupaj s hčerinskim podjetjem Herzog+Heymann je MBO predstavil tudi nov sistem žlebljenja in zgibanja za izdelavo farmacevtske embalaže Vario. Posebnost je bila tudi linija Stamina z integriranim krožnim nožem za dodelavo zloženk. V kombinaciji z lepilnim modulom lahko linija v enem prehodu dokončno dodela zloženko.

Sistem KVS je podjetje MBO vzpostavilo za asistenco svojim strankam na daljavo. Vključuje svetovanje v treh korakih, pri čemer se definira najbolj optimalen delovni sistem glede na potrebe.
Ta vključuje:
  • Filozofija Finish-First, ta predvsem nagovarja tiskarje, da pred nakupom tiskarskega stroja razmislijo najprej o želeni dodelavi.
  • Modularnost, knjigovezom predvsem omogoča prilagodljivost obstoječim in novim strojem, analognim in digitalnim. Po besedah proizvajalca podpira različne načine dodelave, predvsem na način povečevanja učinkovitosti te.
  • Usmeritev k željam strank. Glede na vse več digitalnega tiska in vse kompleksnejša tiskalniška opravila, v sistemu KVS MBO stranke obravnava in jim svetuje individualno.

Več informacij na www.mbo-folder.com in www.herzog-heymann.com.