Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20171219 horizon BQ 480
Horizon BQ-480 je linija za lepljeno vezavo digitalno in ofsetno natisnjenih pol.
Horizon BQ-480 je popolnoma avtomatizirana linija za lepljeno vezavo s hitrostjo obdelave do 800 brošur/uro. Lepi lahko knjižne bloke debeline od 1 do 65 mm. Avtomatizacija višje stopnje zagotavlja, da so časi priprave do 50-odstoktov krajši v primerjavi s predhodnim modelom linije BQ-470.

Omenjena linija sestoji iz zgibalnega modula AFV-566 s podporo variabilne obdelave, znašalnika knjižnih blokov BBS-40 in vlagalnika knjižnih blokov BBF-480. Integriran merilni modul zagotavlja natančno merjenje debeline vhodnih knjižnih blokov, da produkcija lahko poteka popolnoma avtomatsko variabilno, nemoteno in tem bolj kakovostno. Uporabniški vmesnik omogoča shranjevanje delovnih opravil, na voljo je 999 spominskih mest, v kolikor to ni dovolj, pa lahko te shranjujemo tudi na USB-zunanje spominske module. S pomočjo izbranega shranjenega opravila nastavitev linije poteka popolnoma samodejno vse od modula za frezanje, lepljenja do modula za žlebljenje.

Prikaz delovnaja linije Horizon BQ-480 z avtomatskim podajalnikom v neposrendi povezavi s troreznikom HT-1000V.

Za zanesljivo lepljenje skrbita dva nanašalna valja, ki sta ogrevana in spiralno zasnovana, dolžina (145-320 mm) in debelina lepljenja pa je enostavno vodena s pomočjo na dotik občutljivega zaslona. S strojno nadgradnjo linije je možna uporaba tudi EVA- in PUR-lepil.

Prav tako preko na dotik občutljivega zaslona pa je enostavno upravljanje modula za dodajanje ovitka in žlebljenja tega. Kot dodatna opcija je na voljo tudi nadzor korektnosti znesenih knjižnih pol s pomočjo odčitavanja črtnih kod.

Linijo BQ-480 odlikujejo tudi izboljšane funkcije omrežnih povezav, saj se enostavno lahko poveže tudi z drugimi dodelavnimi sistemi, kot je zgibalnik AFV-566 in troreznik HT-1000V ali HT-80.

Več informacij na www.horizon.co.jp.