Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20180404 Horizon AFV 56
Novi sistemi serije AFV-56 so modularno zasnovani.
Podjetje Horizon, proizvajalec dodelavnih sistemov, je nedavno predstavil novo serijo rešitev AFV-56. Novi zgibalni sistemi so modularni in omogočajo dodelavo hitrosti do 270 m/min. Novi zgibalni sistemi serije AFV-56 so vodeni s pomočjo integrirane upravljalnega sistema Score-Navigator, ki ga je podjetje predstavilo pred deva za namen obdelave prilog farmacevtske embalaže.

Sistem Score-Navigator omogoča upravljanje vlaganja, zlaganja, vodenja materiala, zgibalnih valjev in tudi zgibanja ter žlebljenja. Glede na želeno zgibanje sistem ustrezno nastavi pritisk in pozicijo orodja z natančnostjo desetine milimetra. V kolikor je potrebno med dodelavnim procesom prilagoditi zgibanje, sistem samodejno preračuna optimalne parametre za nemoteno in kakovostno zgibanje. Novi sistemi imajo optimizirano vodenje papirja, z vlaganjem materiala se parametri vakuumskega vodenja samodejno nastavijo. Te lahko tudi shranimo za morebitno kasnejšo uporabo.

Serija sistemov AFV-56 je modularno zasnovana in omogoča kombiniranje različnih dodelavnih funkcij. Odvisno od zahtev uporabniki lahko zbirajo med štiri in šest žepnim zgibalnim modulom in različnimi možnostmi avtomatizacije, ki omogočajo zgibanje pri največji hitrosti 270 m/min brez posebnih dodelavnih oznak.

Serijo sestavlja več različic sistemov: polavtomatska (AFV-56XA), popolnoma avtomatska (AFV-56XF) in avtomatska za neposredno povezano dodelavo (AFV-56XDF).

Več informacij na www.horizon.de.