Horizon Foldliner: Zgibanje, znašanje in spenjanje

20180607 horizon foldliner
Horizon Foldliner predstavlja zgibanje, znašanje in spenjanje v enem z do 6 znašalnimi stolpi.
Podjetje Horizon je nadgradilo zgibalni sistem AFC-74X s funkcijo neposrednega znašanja in spenjanja z modulom Stitchliner 6000. Celostno zasnovana linija se imenuje sistem Foldliner. Po navedbah proizvajalca polno avtomatizirana linija z neposredno povezanimi dodelavnimi moduli predvsem zagotavlja krajše čase izvedbe dodelave in dobičkonosnost v produkciji vezave brošur.

Linija podpira obdelavo pol formata največ B1 in omogoča izdelavo 6000 16-stranskih brošur na uro. S pomočjo integriranega znašalnega dela VAC-80S lahko brošuram prilagamo tudi poljubne druge tiskovine oziroma platnice.

Sistem Horizon Foldliner je primeren za uporabnike, ki proizvajajo velike količine brošur z enakim obsegom strani. Znašamo, zgibamo in spenjamo lahko tiskovine različnih tiskarskih tehnik do formata največ B1 z 8, 16 ali 32 stranmi. Za popolnoma digitalno samodejno vodeno dodelavo oziroma vezavo brošur lahko uporabljamo poseben optični čitalec črtnih kod, ki omogoča tudi variabilno izvedbo vezave. Korektnost znašanja pa lahko nadzira poseben dodatni nadzorni modul.

Več informacij na www.horizon.co.jp.