Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Polar bo predstavil sistem za upravljanje s tiskovinami v dodelavi, imenuje se CutManager.



CutManager omogoča neposredno integracijo rezalnikov visokih hitrosti v upravljalni dodelavni sistem Prinect Postpress Manager, proizvajalca Heidelberger Druckmaschinen AG. Posledično se lahko na ta način integrirajo v poljubni tiskarski delovni sistem.

V ta namen je del sistemov tudi terminal Postpress Data, ki omogoča upravljanje procesa le »z enim klikom«, hkrati pa neposredno komunicira s sistemom Prinect Postpress Manager, v katerem se arhivirajo vsi dogodki oziroma statusna sporočila za večji nadzor procesov. Zagotavlja tudi možnost shranjevanja nastavitev oziroma konfiguracij strojev, kar omogoča enostavno kasnejšo avtomatizirano pripravo teh.

Za medsebojno povezanost vseh dodelavnih rezalnih strojev skrbi modul P-Net service »CutManager«, ki zagotavlja dostop do skupne baze že omenjenih arhiviranih podatkov v sistemu Prinect Postpress Manager s kateregakoli rezalnega stroja. Pri tem je še pomembnejša možnost izvajanja podrobnih analiz procesov in z njimi povezanih stroškov, kar neposredno omogoča izdelavo natančnih kalkulacij dodelavnih procesov na osnovi dejanskih podatkov iz produkcije.

CutManager je na voljo le v kombinaciji s CompuCut, ki zagotavlja zanesljivo kompatibilno komunikacijo s stroji.


Shema omreženega sistema CutManager z modulom P-Net Service na osnovi standarda JDF.


Na sami prireditvi IPEX bo Polar demonstriral dodelavo s sistemom POLAR PACE, ki omogoča razrez 45 risov papirja (45 x 500 pol) v 60 minutah. Z drugimi besedami en ris papirja v osmih sekundah za porezavo s štirih strani.


Sistem POLAR PACE.

Več informacij na www.polar-mohr.com.