Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20190627 MBO M1 krmilnik
Grafični vmesnik M1-krmilnika zagotavlja intuitivno upravljanje.
Žepni zgibalni stroj MBO T800.1 je odslej opremljen z novo krmilno enoto M1, ki nadomešča uveljavljena MC- in Navigator-krmilnika. Po navedbah proizvajalca bo ta s časoma nadomestil vse krmilnike obstoječih strojev skupine MBO. Krmilnik M1 odlikuje grafično pregleden in smiselno urejen uporabniški vmesnik. Podatki o zmogljivosti, stanju delovanja, zgodovini in drugi parametri so prikazani na osnovi ikon. Njegova posebnost je tudi možnost oddaljene podpore s programskim orodjem RAS.

M1 Basic in M1 Advanced
M1-krmilnik je na voljo v osnovni (Basic) in napredni (Advanced) različici. M1 Basic je nameščen na prvo zgibalno enoto zgibalne linije T800.1 in je opremljen z na dotik občutljivim zaslonom diagonale 10-palcev. Poleg tega je prva zgibalna enota opremljena tudi z optičnimi tipali. Krmilnik operaterju ponuja osnovne funkcije upravljanja, kot so: start, stop in produkcija. Hitrost produkcije se upravlja ročno.

Različica Advanced pa je nameščena na vsako zgibalno enoto posebej, pri čeme rje prva enota opremljena s krmilnim na dotik občutljivim zaslonom diagonale 15.6-palcev, preostale pa z zaslonom diagonale 10.1-palca. Običajne konfiguracije zgibanja so v krmilniku že pred-nastavljene in so na voljo v hitrem izboru, lahko pa jih v ekspertnem načinu tudi kombiniramo v nove smiselne zgibalne sheme. Poleg omenjenega sistem samodejno izračuna razmak zgibalne pole in optimalno hitrost zgibanja. Opremljen je tudi z nadzornim sistemom zgibanja. Krmilnik M1 Advanced je združljiv tudi s podatkovnim sistemom Datamanager 4.0.

Več informacij na www.mbo-folder.com.