Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
 20200401 Tresu iCoat II
Tresu je predstavil novo dodelavno linijo iCoat za sisteme HP Indigo 35K, ki je namenjena dodelavi zložljivih škatel.
Tresu, danski proizvajalec fleksotiskarskih strojev in sistemov lakiranja, je v sodelovanju s skupino HP predstavilo novo neposredno linijo za sisteme HP Indigo 35K, to jeTresu iCoat II, ki je primarno namenjena neposredni dodelavi zložljive embalaže. Ta namreč direktno po tisku omogoča lakiranje z UV- in vodno osnovanimi sredstvi.

Po navedbah proizvajalca nova linija zagotavlja natančno skladje premazovanja v okvirih strogih toleranc, kar zagotavlja visoko stopnjo kakovosti dodelave tiskovin neposredno po tisku na tiskalniških sistemih HP Indigo 35K. Kot popolnoma integrirana rešitev zagotavlja in ohranja visoko stopnjo produktivnosti v izdelavi zložljive embalaže.

Zahvaljujoč modularni zasnovi lahko osnovno opremo premazovanja prilagodljivo nadgradimo za bolj prilagodljivo dodelavo različnih grafičnih aplikacij. To je še posebej primerno v produkciji tovrstnih opravil manjših naklad, v katerih se je pogosto potrebno prilagajati modnim trendom, tržnim akcijam in podobno.

Z novim sistemom Tresu iCoat II je mogoče obdelovati pole formata največ B2 in medije debeline od 150 do največ 600 mikronov. Po navedbah proizvajalca lahko s premazom obdela do 4600 pol na uro.

Več informacij na www.tresu.com.