Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20200525 PrintsPaul Inkjet Modul
Z novim kapljičnim modulom lahko razširimo nabor ponudbe s personalizacijo in digitalno dodelavo tiskovin.
Grafični razvijalec in proizvajalec programske in strojene grafične opreme PrintsPaul je razvil nov kompakten brizgalni modul, ki ga je mogoče vgraditi v fleksotiskarske, dodelavne in digitalne tiskarske sisteme blagovnih znamk Brotech, HP, Konica Minolta in številne druge. Ta tiskarjem predvsem zagotavlja razširiti nabor poslovnih možnosti.

Zaradi svoje kompaktne zasnove bi naj bila integracija novega brizgalnega modula enostavna in možna za večino tiskarskih in dodelavnih sistemov. V analognih tiskarskih sistemih omogoča direktno dodelavo in personaliziran digitalni tisk. Po navedbah proizvajalca lahko brizga različna lakirna sredstva in UV-barvila, z debelejšim nanosom lahko ustvari tudi 3D-izbočene učinke na etiketah ali embalaži, kar znatno poveča njihovo atraktivnost.

Brizgalni modul lahko izpisuje točkovno oziroma na delni ali celotni površini, uporabljamo ga lahko tudi za nanos lakirnega sredstva kot vezni člen aplikacije hladne folije. Poleg možnosti personaliziranega tiska slik, črtnih kod in drugega glede na mesto integracije omogoča tudi predtisk pokrivne bele barve za barvno upodobitev motivov na temnejše tiskovne podlage. Po navedbah proizvajalca lahko z njim obdelamo različne medije, po priporočilih proizvajalca pa naj bi ti bili skladni za uporabo UV-barvil oziroma sredstev.

O podjetju PrintsPaul
Podjetje Printspaul je uveljavljen ponudnik posebnih rešitev v digitalnem tisku. Ustanovljeno je bilo leta 2006 in danes ponuja obsežen portfelj rešitev digitalnega tiska in dodelave. Njihov poslovni model daje poudarek na razvoj posebnih rešitev v digitalnem tisku etiket in embalaže.

Več informacij na www.printspaul.com.