Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Na letošnjem sejmu Viscom, ki bo potekal od 4. do 6. novembra v Frankfurtu, bo podjetje Welte predstavilo nekaj novosti dodelave velikega formata. Med njimi pomembnejši je novi plastifikator z zvitka, Seal 54 EL.



Seal 54 EL.

Ta omogoča obojestransko hladno plastificiranje širine 1.400 mm. Hitrost plastificiranja znaša največ 4 m/min.

Visoko zmogljivih UV-lakirni brizgalni sistem Bürkle UV Liquid Coater bo tudi na letošnjem Viscomu osrednja rešitev in bo predlagana za nagrado "Viscom "Best of 2010 Award". Sistem temelji na lakirno premazni enoti Bürkle, ki je bila v prvi vrsti namenjena lesni industriji oziroma dodelavi. Za posebne potrebe digitalnih tiskovin je podjetje Welte skupaj s podjetjem Bürkle modificiralo omenjeno enoto, ki tako omogoča dodelavo substratov/digitalno izdelanih tiskovin debeline do 80 mm širin 1.300, 1.600 in 2.100 mm.

Bürkle UV Liquid Coater.

Nov stroj, Fotobin super široko formatni rezalnik z zvitka - XLD 170, bo zagotovo še ena atraktivnejših novosti dodelave. Visoko zmogljiv sistem razreza je osnovan na patentirani tako imenovani Fotoba XY-rezalni tehnologiji, ki je poznana z obstoječih super široko formatnih rezalnikov z zvitka XL 250 / 320. Nov sistem je opremljen tudi z vsemi funkcijami Fotoba serije Digitrim.

Predstavili bodo tudi preostalo ponudbo običajnih plastifikatorjev in plastifikatorjev z zvitka ter lepilne stroje.

Več informacij na www.weltenet.de.