Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Esko Artwork bo predstavilo nov stroj Kongsberg XP-Auto. Predstavili bodo tudi nov programski paket Software Suite 10 in novo osvetljevalno tehniko HD Flexo.


Kongsberg XP-Auto.

S pomočjo rešitve Kongsberg i-XP24, predstavljene v okviru razstavnega prostora podjetij Roba Group, Durst Digitaldrucktechnik in Esko Artwork, bo prikazana digitalna izdelava embalaže s programi Artios CAD, Art Pro in Studio vključno s 3D simulacijo in modeliranjem izdelka. Kot strateški pristopi bodo predstavljene tudi opcije naknadne dodelave embalaže.

S produkcijsko serijo Kongsberg XP-Auto Esko artwork predstavlja rešitve za dodelavo kartona in valovitega kartona, bodi si v serijskem ali personaliziranem načinu dela. Obdelovati je možno tudi pene in podobne sestavljene materiale. Nova rešitev je nam,enjena popolnoma avtomatiziranemu delovnemu procesu in omogoča dodelavo materialov dimenzij do 2310 x 3600 mm.

Na voljo je več rezalnih orodij, ki se po ročni menjavi samodejno umerijo na linije reza. Rezalnik je možno integrirati v kakršno koli delovno okolje, avtomatizirane opcije stroja so za nadgradnjo na voljo kadarkoli.

Programska oprema Software Suite 10 vključuje nove različice modulov Art Pro, Pack Edge in Desc Pack. V novem paketu so podprte funkcije, kot so: načrtovanje embalaže, priprava za tisk, CAD, barvno upravljanje. Na voljo je tudi baza avtomatiziranih delovnih konfiguracij, osnovo sistema pa predstavlja avtomatizirani gonilnik za samodejno upravljanje/obdelavo naročil v delovnem sistemu.

Nova tehnologija osvetljevanja bo predstavila visoko ločljivo optiko, ki zagotavlja ostro in detajlno upodabljanje ločljivosti 400 ppi. Flekso plošče izdelane s posebno rastrsko tehniko upodabljanja HD Flexo zagotavljajo stabilnejšo rastrsko reprodukcijo tudi najmanjših rastrskih tonskih vrednosti.

Več informacij na www.esko.com.