Izobraževanje

X-Rite: Spletni seminarji Simple Tools


Spletni seminarji Simple Tools že na voljo, sledijo pa novi.
Podjetje X-Rite svoje izkušnje in znanja barvnega upravljanja aktivno deli z javnostjo preko spleta. V ta namen so ponudili nekaj spletnih seminarjev Simple Tools. Ne zamudite jih, za ogled ali poslušanje teh je potrebna prijava.

Preberi več

Nove tehnologije v programu medijski tehnik


Prototipiranje aplikacije v programu Adobe XD.
Razvoj tehnologije nas vodi k iskanju vedno novih, sodobnejših rešitev pri uporabi elektronskih naprav in njihovih vsebin. Tudi na Srednji medijski in grafični šoli Ljubljana sledimo tem trendom in dijake v odprtem kurikulu spoznavamo z novimi tehnologijami. Več o aktualnem v tokratnem 3. izidu revije Grafičar!

Preberi več

Seminar Tisk + kreativnost v novem svetu


Spletne predstavitve trendov oblikovanja priznanih agencij.
Podjetje Uni-Biro vas vljudno vabi k poslušanju predstavnikov svetovno priznanih agencij za oblikovanje. Govorili bodo o nastajajočih industrijskih trendih, razvijajočih se strategijah na področju marketinga ter idejah za prihodnost.

Preberi več

Vabljeni v 2. spletni seminar M-Files

20200511 webinAR M FILES
Konica Minolta Slovenija in M-Files lahko zagotovita uspešno digitalizacijo poslovanja.
Glede na trenutno situacijo je neizogibno, da pride pri poslovanju podjetij do temeljnih sprememb, saj delo na daljavo postaja pogostejše, lahko bi rekli kar novi standard. Ne zamudite spletnega seminarja na to temo, ki bo v četrtek, 11.6.20.

Preberi več

Bobst: Vizija industrije in novosti

20200523 bobst virtual press konference
Bobst se predstavlja virtualno.
Skupina Bobst vabi k udeležbi na prihajajoči virtualni tiskovni konferenci, ki bo na voljo za prijavljene 9. junija letos. Na konferenci bodo sodelovali priznani govorci s področja grafičnega razvoja in industrije, ki bodo predstavili Bobstovo vizijo industrije izdelave etiket in embalaže ter novosti v ponudbi skupine Bobst.

Preberi več

GRID 2020: Vabljeni k sodelovanju


GRID20 - 10. znanstveni in profesionalni grafični dogodek.
Organizatorji simpozija GRID 2020 z veseljem vabijo vse interesente k sodelovanju pri izvedbi 10. znanstvenega in profesionalnega grafičnega dogodka GRID20. Mednarodni simpozij grafičnega inženirstva in oblikovanja - International Symposium on Graphic Engineering and Design - GRID bo potekal v novem Sadu (Srbija) od 12.-14. novembra letos. Ponovno ga bo gostila in organizirala fakulteta tehničnih znanosti iz Novega Sada, oddelek za grafično inženirstvo in oblikovanje.

Preberi več