Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20190509 prinect user days
Heidelberg v maju organizira uporabniške dneve Prinect.
Podjetje Heidelberger vabi na uporabniške dneve Prinect 2019, ki bodo potekali pod motom »Von der Funktion zur erfolgreichen Anwendung - S funkcionalnostjo do uspešne uporabe« od 14. do 15. maja na Heidelbergovi akademiji tiska v Heidelbergu. Dogodek bo potekal v nemškem jeziku.

Namen dogodka je pomagati uporabnikom izkoristiti funkcionalnosti sistema Prinect ne le v okviru posameznih funkcij, ampak na optimiziran in celostno pregleden način upravljanja celotne proizvodnje tiskarne z namenom povišati produktivnost te.

Različne predstavitve bodo med drugim obravnavale tudi teme, kot je denimo, kako pomembno je vključevati mlad talentiran kader  v tiskarno pravočasno z namenom pospešiti digitalizacijo procesov in kako optimalno izkoristiti MIS-poslovni sistem za vse tiskarske segmente s poudarkom teme, kakšno vlogo ima laserska in kapljična tehnologija produkcijskega tiska v sodobni grafični industriji.

Vse na novo dodane funkcije sistema Prinect bodo predstavljene v seriji različnih delavnic. V Heidelbergu pričakujejo skupaj okoli 300 udeležencev dogodka z vsega sveta. Program dogodka najdete tukaj.

Več informacij na www.prinect-anwendertage.org.