Ostalo

Narda Tours vabi na IPEX 2017

20171019 ipex2017
Turistična agencija Narda Tours vas obvešča o možnosti organiziranega individualnega ogleda enega pomembnejših sejmov grafične stroke, IPEX 2017.

Na voljo je aranžma z letom iz Zagreba (Hrvaška). Za brezplačno vstopnico pa se enostavno registrirajte pred odhodom na spletni strani www.ipex.org.

Preberi več

X-Rite: Nadzor kakovosti lakiranja

20171017 XRite
X-Rite je trgu ponudil večkotni spektralni inštrument, ki omogoča zanesljiv nadzor kakovosti lakiranja.
Novi X-Rite-ovi rešitvi MA‑T12 z 12 kotnimi možnostmi in MA‑MA‑T6 s 6 kotnimi možnostmi omogočata vrednotenje nanosa barve, površinskega sijaja in hrapavosti.

Preberi več

Aktualni 5. izid revije Grafičar v 2017

20160613 graficar logo 450 350
Izšla je aktualna 5. številka revije Grafičar. Želimo vam prijetno branje!

Predogledno obliko si lahko ogledate tukaj.

Preberi več

Viscom 2017: Osredotočite se na novosti

20171002 Matchmaking Viscom 2017
Online-Matchmaking, spletna platforma povezovanja.
Odkrijte trende, si oglejte nove proizvodne možnosti in vzpostavite poslovne stike: nikjer ni to tako preprosto, kot na sejmu Viscom. Stike bodo tako oblikovalci, kot razstavljavci navezovali lahko v spletnem okolju s storitvijo Online-Matchmaking. Za vse, ki se ukvarjajo z vizualnim komuniciranjem, bo letošnji Viscom v Düsseldorfu (Nemčija) odprl svoja vrata od 18. do 20. oktobra letos. Svoje rešitve vizualnega komuniciranja bo predstavilo več kot 250 razstavljavcev s področij velikoformatnega digitalnega tiska, oglaševalskih tehnologij, digitalnega marketinga, izdelave POS-panojev in kakovostne embalaže.

Preberi več

Fespa ponudila nove članske storitve Fespa Direct

fespa direct
Nova različica članstva ponuja poleg številnih novih funkcij in ostalega prenovljen uporabniku prijazen uporabniški vmesnik.
Ponudniki storitev tiska, ki se nahajajo na področju 37 držav članic združenja Fespa, lahko odslej postanejo neposredni člani s storitvijo Fespa Direct. Nov storitveni koncept je bil po besedah odgovornih v združenju ponujen zato, ker vse države članice oziroma njihovi člani niso mogli enako koristiti vseh Fespinih ugodnosti, kot so mreženja članov, poročil, uporabnih programskih orodij, skratka vsega kar podpira in širi njihovo poslovanje.

Preberi več

InPrint 2017: Inovacije industrijskega tiska

20170920 inprint logo
Bliža se strokovni sejem industrijskega tiska InPrint, ki bo letos v Münchnu (Nemčija) od 14. – 16. novembra. Na njem se bo po besedah organizatorja letos predstavilo kar 130 priznanih proizvajalcev iz 17 držav z različnimi rešitvami s področja industrijskega tiska: različne programske in strojne komponente in sistemi, kapljične tehnologije, sistemi sušenja, barvila, premazi in druga sredstva in orodja …

Preberi več