Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20160324 Kodak drupa 2016
Vizualizacija razstavnega prostora podjetja Kodak na Drupi 2016.
Podjetje Kodak bo na Drupi 2016 predstavilo serijo novosti. V središču pozornosti bodo CTP-plošče neodvisne od kemije, ki so namenjene UV-tiskarskim aplikacijam.

Na sejmu bo kodak predstavil tudi program kemikalij za tisk Kodak Aqua-Image. Del predstavitve bodo tudi termalne plošče Electra Max in digitalne plošče Libra VP za akcidenčni in časopisni ofsetni tisk.

Prvič bodo predstavil nov sistem Flexcel NX System '16, ki je zasnovan na Kodakovi tehnologiji NX Advantage. Nove funkcije in izboljšane zmogljivosti gre zahvaliti konceptu NX Tags, ki predstavlja posebno strukturiranje tiskovnih elementov na plošči, in Kodakovi patentirani tehnologiji razvijanja plošč Advanced Edge Definition. Ti odtisom zagotavljata čistejše in ostrejše upodobitve motivov.

V okviru Kodakovega razstavnega prostora bo tudi zanimiva posebna soba doživetij Kodak Ultra NX s prikazom tehnologij obdelave/izdelave tiskarskih plošč. Predstavili bodo tudi novo generacijo rešitev s kapljično tehnološko zasnovo tiska. Videti bo možno tudi tehnološke rešitve neskončnega tiska Kodakove tehnologije Stream Inkjet.

Obiskovalci bodo poleg omenjenega lahko videli tudi številne predstavitve delovanja sistemov v živo: tiskarski sistem Kodak Prosper 6000C D z neposrednimi dodelavnimi funkcijami; Kodakov koncept Extended Gamut + Varnish (razširjen barvni prostor in možnost lakiranja) za potisk folij iz zvitka; tehnologijo Stream Inkjet v predstavitvi »This is Inkjet!« – »To je kapljični tisk!.

Možno bo spoznati tudi nov digitalni tiskarski sistem Nexpress ZX3900 in možnost uporabo dodatne bele pokrivne barve (Opaque White Dry) v petem barvnem agregatu. Nova različica sistema je opremljena tudi z več predalniki za tiskovne medije in sistemom neposrednega izsekovanja.

Videti bo možno tudi nadgrajene različice CTP-osvetljevalk serije Trendsetter in Achieve.

Več informacij na www.kodak.com.