Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn

Nov lastnik ima za podjetje Quark številne ideje prihodnosti.
Podjetje Quark ima novega lastnika. Zasebno kapitalsko podjetje Parallax Capital Partners, LLC (Parallax), je prevzelo njihovo poslovanje in bo še naprej spodbujalo razvoj avtomatiziranih rešitev. Nov lastnik iz južne Kalifornije (ZDA) že dlje časa investira v podjetja z razvojem programske opreme.

Nov lastnik verjame v prihodnost podjetja Quark, saj je v grafični industriji postavil novo definicijo snovanja, upravljanja in objavljanja vsebin. Odlikujejo ga predvsem inovativne programske rešitve in številni renomirani uporabniki teh. V Parallaxu se že veselijo, da bodo skupaj s svojimi strokovnjaki nadgradili koncept orodij za avtomatizirano urejanje vsebin na še višjo raven.

V Quarku pravijo, da z avtomatiziranim upravljanjem vsebin podpirajo že številna uveljavljena podjetja. Quarkova orodja so spoznana kot uporabniku prijazna, zmanjšujejo pot vsebin do javnosti, izboljšujejo usklajenost delovanja sodelujočih na projektih, zmanjšujejo tudi produkcijske stroške. Z novim lastnikom verjamejo, da bodo svojim rešitvam in idejam dodali vrednost.

Več informacij www.quark.com.