Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20171002 Matchmaking Viscom 2017
Online-Matchmaking, spletna platforma povezovanja.
Odkrijte trende, si oglejte nove proizvodne možnosti in vzpostavite poslovne stike: nikjer ni to tako preprosto, kot na sejmu Viscom. Stike bodo tako oblikovalci, kot razstavljavci navezovali lahko v spletnem okolju s storitvijo Online-Matchmaking. Za vse, ki se ukvarjajo z vizualnim komuniciranjem, bo letošnji Viscom v Düsseldorfu (Nemčija) odprl svoja vrata od 18. do 20. oktobra letos. Svoje rešitve vizualnega komuniciranja bo predstavilo več kot 250 razstavljavcev s področij velikoformatnega digitalnega tiska, oglaševalskih tehnologij, digitalnega marketinga, izdelave POS-panojev in kakovostne embalaže.

Novi mediji in digitalne tehnologije vedno znova ponujajo nove inovativne pristope poslovanja. Letos bodo 20. oktobra posebno pozornost s predstavitvami namenili notranji dekoraciji in s tem povezani promociji, 18. oktobra bo na voljo predstavitev digitalnega marketinga v povezavi z vizualnimi komunikacijami, 19. oktobra pa boste kaj več lahko spoznali na temo izdelave POS-panojev in embalaže. V spremljajočih delavnicah bo v skupnem sodelovalo preko 50 predavateljev.

250 razstavljavcev z veliko nove tehnologije izdelave embalaže
Sejemski program bo poleg že naštetega spremljalo še tekmovanje »European Wrap Star«, na katerem se bodo prijavljeni potegovali za prestižni nagradi »Superstar Awards 2017« ali »Brand Communication School«. Nagrajene bodo najbolj inovativne zamisli vizualne komunikacije, tudi na področju velikoformatnega digitalnega tiska. V okviru tega dogodka bo podjetje Canon denimo predstavilo svoj novi UV-Gel-tiskalnik Colorado, Swiss-Q-Print bo predstavil LED-tiskalniški sistem Nyala LED, Agfa Graphics svojo sistem Anapurna H3200i LED in programske rešitve Asanti in Asanti Storefront, HP bo predstavil lateksne rešitve HP-Latex Print & Cut … Za digitalno velikoformatno dodelavo pa bo podjetje Trotec predstavilo laserski sistem razreza SP2000. S svojimi rešitvami in novostmi pa se bodo predstavili še številni drugi uveljavljeni proizvajalci., kot so: Complott Papier Unio, Epson, ESC Decoration Technologies, Fujifilm, Mimaki, Mutoh …

Več o dogodku v koledarju dogodkov.