Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20171025 kba logo
Nova podoba blagovne znake KBA oziroma Koenig & Bauer.
Skupina Koenig & Bauer je nedavno slavila svoj 200-letni obstoj, ta jubilej je okronala tudi z novo podobo blagovne znamke. V skupini so na svojo zgodovino, tradicijo in večletne izkušnje s področja razvoja tiskarskih rešitev več kot ponosni, še posebej so ponosni na razvoj zadnjih 25 let, ki je njihove proizvode kot številka ena uvrstilo na številna tiskarska področja, kot so tisk knjig, revije, časopisov, embalaže in ostalega. K uspehu pa so seveda pripomogle tudi številne novosti in optimizacija poslovanja in organizacije.

Tretje stoletje skupini pomeni novo obdobje poslovanja, kot je pojasnil predsednik upravnega odbora, zato so oblikovali novo podobo blagovne znamke KBA, ponovno bodo uporabljali prvotno obliko imenovanja, to je Koenig & Bauer. K novi podobi pa sodi tudi nov logotip. V skladu z novo podobo je na novo zasnovana tudi medijska komunikacija, poslovni model in podoba oziroma oblikovanje novih rešitev.

20171025 KBA stroji
Nova podoba strojev Koenig & Bauer.

Oblike novih strojev bodo odslej moderno zasnovane na temeljnih geometrijskih osnovnih telesih, kar končni podobi daje jasnosti in prepoznavnost.Tradicionalna modra barva je odslej bolj topla in navzoča v končnih produktih v manjšem deležu. Cilj enotne podobe je simbioza korporativne podobe in produkcijske.

Več informacij na www.koenig-bauer.com.