Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20181106 fespa2019
Fespa v 2019 vnovič v Münchnu.
Organizator sejmov Fespa 2019 Global Print Expo in European Sign Expo je javnosti razkril, da bosta organizirana München-u (Nemčija). Potekala bosta pod motom »Explosion of Possibilities - Eksplozija priložnosti«, predstavila pa številne komercialne in kreativne možnosti na področju sitotiska, tekstilnega tiska in tiska oznak.

Poročila anket Fespe kažejo, da ponudniki storitev sitotiska, tekstilnega tiska in tiska oznak stalno iščejo nove poslovne priložnosti za kontinuirano rast njihovega poslovanja. Obiskovalci sejmov bodo lahko spoznali nove tehnologije tiska, tiskovne medije in aplikacijske možnosti v okviru sodobnih smernic vizualne komunikacije.

München je v preteklosti že gostil sejem Fespa, in sicer v letih 1999, 2005, 2010 in 2014. Prihajajoča Fespa se bo razprostirala v 6 halah, gostila pa bo 700 razstavljavcev, ki bodo javnosti predstavili aktualne novosti razvoja tehnologij in aplikacij za sitotisk in velikoformatni tisk, tisk tekstila in preprog, tisk notranjih dekoracij in dekoracij vozil, tisk oznak ... 1 hala bo predstavila zgolj tiskovne materiale.

Fespa kot organizacija je globalna federacija združenj sitotiska, digitalnega tiska in tekstilnega tiska. Osnovana je bila leta 1962.

Več informacij v koledarju dogodkov.