Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20190607 kba open house 2019
Dogodek je obiskalo več kot 1.100 grafičnih strokovnjakov iz 40 držav.
Podjetje Koenig & Bauer je na nedavnem dogodku odprtih vrat predstavilo razvoj svojih podatkovnih storitev (Connected Services), ki so predvsem namenjene digitalni transformaciji tiska. Dogodek je obiskalo več kot 1.100 grafičnih strokovnjakov iz 40 držav, s prve roke so lahko spoznali, kako lahko z digitalizacijo, racionalizirajo in nenazadnje uporabo podatkovnih storitev optimizirajo procese v svojih podjetjih.

Ralf Sammeck, predsednik uprave Koenig & Bauer Sheetfed in član uprave podjetja Koenig & Bauer, ter Thomas Göcke, vodja marketinga in CRM, sta predstavila poslovno stanje in strategijo podjetja. Izpostavila sta tudi partnersko strategijo in nedavne prevzeme različnih podjetij, s čimer se Koenig & Bauer ne ukvarja več zgolj svojo izvorno grafično dejavnostjo. Nedavno so prevzeli denimo podjetji Iberica in Duran, v sodelovanje pa so vstopili s podjetji Durst, Optimus in Esko.

Koenig & Bauer večino storitev usmerja k strankam, zato temeljijo na njihovih podatkih o zmogljivosti strojev in dnevnih aktivnostih. V ta namen denimo ponujajo rešitev PressCall, ki z le enim klikom vzpostavlja komunikacijo za oddaljeno podporo. Visual PressSupport je še eno orodje, ki namenjeno izboljšanju komunikacije na daljavo in povezovanju strank s storitvami na novi ravni. S podporo fotografij in videa, prenosa zvoka in funkcij komentiranja z uporabo mobilnih naprav je še enostavnejše in učinkovitejše odpraviti težave na daljavo.

Več infromacij na www.koenig-bauer.com.