Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20190909 Colorware
MeasureColor ChromaTrack tiskarju prikaže dejanske barvne rezultate in ga na najkrajši način usmerja k dosegu pravega želenega barvnega odtenka.
Podjetje Colorware se bo po premoru vnovič predstavilo na letošnjem sejmu Labelexpo. V živo bodo javnosti predstavili delovanje nadgrajene in prenovljene različice delovnega sistema MeasureColor, ki je bil razvit kot odgovor na potrebe po vse bolj celovitem in učinkovitem nadzoru kakovosti tiska.

Nova različica delovnega sistema MeasureColor prinaša prenovljena orodja barvnega upravljanja, ki so enostavna za uporabo in vzpostavljajo celovito barvno komunikacijo med tiskarji, skrbniki blagovnih znamk in naročniki tiskovin.

MeasureColor je programsko neodvisen in modularno zasnovan delovni sistem, ki zagotavlja napredno barvno upravljane. Odlikuje ga intuitiven uporabniški vmesnik, ki barvno upravljanje poenostavlja, hkrati je tudi hitrejše in bolj natančno oziroma barvno korektno.

Obiskovalci razstavnega prostora podjetja Colorware bodo lahko v živo spoznali MeasureColor ChromaTrack, ki tiskarju prikaže dejanske barvne rezultate in ga na najkrajši način usmerja k dosegu pravega želenega barvnega odtenka. Spoznati bo možno tudi funkcijo MeasureColor Reports, ki tiskarjem omogoča izdelavo specifičnih oziroma prilagojenih barvnih poročil, končnih in neposrednih med tiskom.

Več informacij na www.measurecolor.com.