Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20191227 Viscom 2020
Viscom 2020 bo poleg številnih razstavljavcev in dogodkov gostil tudi posebne Viscom delavnice.
Sejemski trojček (Viscom, PSI in Promotex Expo) bo svoja vrata odprl od 7. do 9. januarja 2020, vnovič bo predstavil trende promocije in trženja. Obiskovalci sejma se bodo lahko povezali z več kot 40 proizvajalci grafične opreme.

Viscom 2002 bo po navedbah organizatorja potekal v znamenju nekaterih novosti, med katerimi je razstavni koncept Reed Exhibitions s krajšimi razstavnimi potmi. Sejem bo v hali 13 predstavil aktualne tehnologije tiska, inovativne tiskovne materiale in aplikacije promocijskega tiska. V neposredni bližini bodo obiskovalci Viscoma lahko obiskali tudi vzporedna sejma Promotex Expo in PSI.
 
V središču pozornosti sejma Viscom bo ponovno delavnica na temo tehnologij oglaševanja. Udeleženci te bodo lahko v živo in praksi preskusili izdelavo stenskih dekoracij, tisk stenskih folij in tapet, velikoformatnih plakatov in banerjev. Izdelali bodo lahko tudi svetlobne črke in okvirje.  Izkušeni ponudniki digitalnega tiska in promocijskih tehnologij bodo udeležencem na voljo z nasveti in triki.

Drug poseben dogodek bo tudi razstavni koncept z naslovom »Ustvari si svojo majico«, katerega rdeča nit bo predstavitev sodobnih tehnologij tiska na tekstil oziroma izdelava tekstilnih promocijskih aplikacij. Predstavljen bo sodoben način izdelave potiskanih tekstilnih izdelkov vse od zasnove, tiska do dodelave tekstila.

Razstavni del sejma bodo s svojimi rešitvami zapolnili priznani proizvajalci grafične opreme, kot so Mimaki, Epson, DP Solutions, Mutoh Europe, Promic, Print Equipment, Trotec Laser Deutschland in VHF Camfacture.  Prisotni pa  bodo tudi številni novi razstavljavci, kot so denimo Rehse Reklame, Printspaul, Flyvision inTrisco.

Sejem bo ponudil tudi številne seminarje in predstavitve dobrih praks v okviru Foruma 13. Predstavljene bodo različne promocijske tehnike, osvetlitvene promocijske aplikacije in podobno ter povezane digitalne in tekstilne tehnike tiska. Predstavljene bodo tudi nove različice programskih rešitev znamk Corel in Adobe, obiskovalcem bodo na voljo tudi delavnice, na katerih bodo orodja in njihove novosti lahko preizkusili v praksi.

Več v informacij v koledarju dogodkov.