Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Podjetje CGS plus je 12. maja uspešno izvedlo osrednji slovenski dogodek na področju računalniško podprtega načrtovanja v gradbeništvu, arhitekturi, tiskanju grafik in geodeziji.


Poudarek letošnje CGS konference je bil na znanju, učinkovitem izkoriščanju informacijskih tehnologij in medsebojnem povezovanju strok, ki so ključni elementi za uspeh projektantskih podjetij. Konferenco je s slavnostnim govorom otvoril priznani slovenski podjetnik Janez Škrabec, ustanovitelj podjetja RIKO, sledil pa mu je govor Sama Petra Medveda, direktorja podjetja Lineal, enega najuspešnejših slovenskih projektantskih podjetij na področju nizkogradnje. Govornika sta poudarila pomen negovanja in podpiranja pozitivnih vrednot, kulture, znanja, medsebojnega spoštovanja in sodelovanja za uspešnost podjetij na slovenskem in tujih trgih.


Preko 500 udeležencev, je prisluhnilo 52 predavanjem v tematskih sklopih: Načrtovanje cest in železniški omrežij, Informacijski modeli v arhitekturi, GIS v upravljanju prostora, Odgovorno ravnanje z vodnimi viri in Tiskanje grafik in fotografij velikega formata. Predavalo je 46 predavateljev in 9 izmed teh iz tujine.

Dogodek so sklenili s slavnostnim praznovanjem 20. obletnice uspešnega delovanja podjetja CGS plus d.o.o.

Več na www.cgs-konferenca.si.
Slike s konference si lahko preneste tukaj.
 


Več informacij:

Gregor Pipan,
marketing, odnosi z javnostmi
CGS plus d.o.o.
Brnčičeva ulica 13, Ljubljana
T: 01 530 11 08
M: 041 644 872
E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.