Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn

Tiskarna DELO d.o.o. tudi v aktualnem testu standardnega tiska Color Quality Club 2020–2022 (ICQC) segla po elitnih rezultatih kluba Millennium star club.

Zvezdniški klub tiskarn, WAN-IFRA Star Club, je bil prvič ustanovljen na sejmu Ifra v Hamburgu (Nemčija) 2010. Članstvo lahko pridobi tiskarna z zagotavljanjem izjemne kakovosti tiska skozi vrsto let, s sodelovanjem na vsakokratnem tekmovanju WAN-IFRA ICQC je potrebno uspešno izpolniti pogoje standardiziranega tiska več kot petkrat. Omenjeni testi zagotavljanja kakovosti se izvajajo vsaki dve leti, kar je tudi veljavnost pridobljenega certifikata.

Glavni namen testiranj International Color Quality Club - ICQC je preveriti sposobnost konsistentnega zagotavljanja kakovosti tiska v okviru zahtev veljavnih standardov. S pridobljenim certifikatom tiskarne bralcem dokazano zagotavljajo tiskovine najvišje stopnje kakovosti. Članstvo kategorije WAN-IFRA Star Club odslej uživa 61 tiskarn.

Kot novost, pa je WAN-IFRA letos uvedla še kategorijo premium kakovostnih tiskarn, MILLENNIUM STARS, članstvo te je letos deležna tudi naša tiskarna DELO d.o.o. Z njim naša tiskarna dokazuje, da smo testiranja ICQC do sedaj uspešno izvedli že več kot 10-krat, kar nas postavlja ob bok še 4 mednarodno uveljavljenim tiskarnam.

Tiskarna Publikacija Mesto sedeža
Država sedeža
Aschendorff Druckzentrum GmbH & Co. KG Westfälische Nachrichten Münster Nemčija
Masar Printing and Publishing Al Bayan Dubai Združeni Arabski Emirati
Delo d.o.o. Delo Ljubljana Slovenija
St. Galler Tagblatt AG St. Galler Tagblatt  Druckzentrum Winkeln Švica
SDZ Druck und Medien GmbH & Co. KG Schwäbische Post Crailsheim Nemčija
Člani prestižne kakovostne kategorije Millennium star club.

Več informacij na www.wan-ifra.org.