Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20150205 ricoh-leapfrog - Creatr HS 3D
3D-tiskalniški sistem proizvajalca Leapfrog.
Podjetje Ricoh sodeluje s proizvajalcem 3D-tiskalnikov Leapfrog; odslej bodo omenjeni tiskalniki del Ricohovega prodajnega programa.

Od januarja letos je podjetje Ricoh za Evropo uradni prodajalec nagrajenih 3D-tiskalnikov Leapfrog Creatr HS in tudi nekaterih drugih modelov. Podjetje Ricoh bo tiskalnikom in tiskarjem ponudilo celovito podporo, hkrati pa tudi celovit prodajni program sodobnih grafičnih rešitev.

Program poslovnega partnerstva bo v praksi najprej zaživel v Belgiji, Nemčiji, na Nizozemskem in v Veliki Britaniji, med letom 2015 pa bo na voljo po vsej Evropi. Ricoh in Leapfrog 3D Printers bosta 3D-rešitve najprej predstavila potencialnim oblikovalcem, ponudnikom 3D-storitev in izobraževalnim institucijam.

Osnovne in srednje šole ter univerze po Evropi s tehnično izobraževalno naravnanostjo večinoma že ponujajo tovrstna znanja in opremo za učenje 3D-veščin oblikovanja. Ricoh in Leapfrog 3D Printers bosta izobraževalnim institucijam ponudila še drug segment podpore z novimi 3D-tiskalniki in uporabo različnih materialov, in to za spoznavanje novih materialov in možnosti 3D-tiska.

Več informacij na www.ricoh.com ali www.lpfrg.com.