Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20190814 Kodak Sonora Huaguang
Prodaja je del strateškega partnerstva.
Podjetje Kodak je s podjetjem Lucky HuaGuang Graphics Co. Ltd. ( Nanyang / Kitajska) sklenilo strateško partnerstvo, v okviru katerega mu prodaja svoj proizvodni obrat v Xiamenu na Kitajskem. Namen partnerstva je povečati uveljavljenost brezkemijskih plošč Kodak Sonora na Kitajskem.

Brezkemijske plošče za kitajske odjemalce
Podjetje Kodak je s podjetjem Lucky HuaGuang Graphics sklenilo tudi dobavno pogodbo za kitajski trg in sporazum glede uporabe pravic intelektualne lastnine, s katerimi je Kodak licenciral svojo tehnologijo. Strateško partnerstvo zajema območje s poslovanjem po celotni Kitajski in v Tajvanu.

Po navedbah Kodaka bo načelna tržna struktura ohranjena, obe podjetji pa s sodelovanjem upata, da bo prišlo do hitrejše uveljavitve novih brezkemijskih plošč na kitajskem trgu, s čimer bi znatno prispevali k okoljevarstvu.

Regionalni odjemalci zaradi prodaje ne bi smeli občutiti kakršnihkoli sprememb v dobavi. Strateško partnerstvo bo uradno izvedeno do konca tretjega četrtletja 2019 pod pogojem, da bodo izpolnjeni vsi primopredajni pogoji.

Več informacij na www.kodak.com.