Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn

EFI je nedavno predstavil novo programsko rešitev za samodejno upravljanje zalog in skladiščenje teh za učinkovito izvedbo tiskarskih opravil.
MarketDirect Fulfillment je nov EFI-jev paket programskih orodij, ki tiskarnam in pakirnicam omogoča avtomatizirano obdelavo naročil po konceptu "Pick-and-Pack”. Sestoji iz orodij, ki omogočajo nemoten potek dela od oddaje naročila do vključno končne dodelave, hkrati pa razširijo obseg storitev in izboljšajo postopke povezane z upravljanjem zalog in skladiščenjem teh.

Nova orodja so v obliki paketa na voljo osnovni spletni tržni platformi MarketDirect, z njimi lahko predvsem skrajšamo čas in zmanjšamo kompleksnost upravljanja tiskarskih naročil. Primerna so za komercialne in embalažne tiskarje, omogočajo pa med drugim učinkovitejše trženje in komunikacijo znotraj podjetij. Orodja MarketDirect Fulfillment so na voljo kot storitve v EFI Cloud oblaku, kar uporabnikom zagotavlja zanesljivost in razpoložljivost 24/7. Tako se lahko v celoti brezskrbno osredotočijo na svoje poslovanje. Tako kot samo platformo MarketDirekt je tudi MarketDirect Fulfillment orodja mogoče povezati z različnimi delovnimi sistemi MIS/ERP ponudbe paketov EFI-Productivity Suite za samodejno upravljanje poslovnega in proizvodnega procesa.

Več informacij na www.efi.com.