Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Zgradba podjetja v Augsburgu prikazuje logotipe treh oddelkov, ki so združeni pod okriljem skupine Bowe Group.
Böwe Sytsec s sedežem v Augsburgu (Nemčija) ima novo identiteto blagovne znamke. Znano je po svojih rešitvah za avtomatizacijo procesov, kot so kuvertiranje, vlaganje materialov v pisemske ovojnice in razvrščanje poštnih paketov; pa tudi rešitvah integracije za interno logistiko. V prihodnje bo podjetje na trgu nastopalo kot skupina Böwe Group, ki bo na trgu ponujalo avtomatizirane in IoT programske rešitve in storitve v treh kategorijah, od katerih bo imela vsaka na trgu svojo neodvisno blagovno identiteto.

Oddelek Böwe Systec je odslej klasični segment obdelave pošte, v katerem so še naprej na voljo rešitve za obdelavo pošte (vlaganje, znašanje materialov...), razvrščanje pisem in mešane pošte, pa tudi rešitve za distribucijo plastičnih kartic in dokumentov ePass.

Bowe Intralogistics je področje celostnih rešitev za optimizacijo sortirnih centrov ali skladišč. Ti vključujejo pripomočke za raztovarjanje, transportno tehnologijo, sisteme za zbiranje naročil in sortirnike, pa tudi modularne intralogistične rešitve za avtomatizacijo razvrščanja paketov, e-trgovino, maloprodajo ali veleprodajo, hrano in pijačo, 3PL (Third-Party Logistics) ali proizvodno industrijo.

Kategorija Böwe IQ oba že opisana poslovna področja dopolnjuje s programskimi rešitvami IoT za obdelavo dokumentov in pošte ter intralogistiko. Ustanovitev te poslovne enote naj bi poudarila vse večji pomen digitalizacije izdelkov v vseh kategorijah skupine in v dobavnih verigah odjemalcev. Ponudba sega od programske opreme za intuitivno upravljanje strojev in paketov,  do rešitev za avtomatizacijo procesov sledenja, vključno s serializacijo. Portfelj dopolnjujejo še posamezni industriji prilagojeni sistemi za upravljanje zalog (WMS - Warehouse Management Systeme) in nadzor zalog (WCS - Warehouse Control Systeme).

Z uvedbo nove oblike in podobe na trgu skupina Böwe Group uvaja tudi posodobljeno in prenovljeno spletno stran.

Več informacij na www.bowe.com.