Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Skupina Agfa-Gevaert je prevzela podjetje Inca Digital Printers,
Skupina Agfa-Gevaert je prevzela podjetje Inca Digital Printers, da bi okrepila svoj položaj na področju hitrega digitalnega tiska in se ponovno osredotočila na trge tiska embalaže.

#agfa #incadigital #digitalnitiskembalaze

Inca Digital Printers je podjetje s sedežem v Cambridgeu v (Velika Britanija), ki razvija in proizvaja napredne visokozmogljive digitalne tiskarske oziroma produkcijske tehnologije za aplikacije tiska oznak in panojev ter za hitro rastoči trg aplikacij digitalnega tiska embalaže. Inca s prevzemom Agfi prinaša dopolnjeno ponudbo digitalnih tiskarskih tehnologij in zanesljivo tehnološko platformo za tisk embalaže v enem prehodu.

"Prevzem podjetja Inca je pomemben korak v Agfini preobrazbi. Digitalni tisk je za skupino dobičkonosno gonilo rasti z velikim potencialom, ki se bo s pripojitvijo podjetja Inca zagotovo še povečal," je dejal Pascal Juéry, predsednik in generalni direktor skupine Agfa-Gevaert.

Prevzem vključuje portfelj obstoječih visoko zmogljivih sistemov s tiskom v več prehodih, vključno z močno storitveno organizacijo; novo zasnovano linijo sistemov za tisk embalaže v enem prehodu enoprehodnih tiskalnikov za več aplikacij embalaže in linijsko neposredno enoto za digitalni tisk, ki je bila razvita v sodelovanju z enim vodilnih proizvajalcev valovitega kartona BHS Corrugated.

Več informacij na www.agfa.com in www.incadigital.com.