Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Kako uporabiti produktivnost in učinkovitost za soočanje z aktualnimi in prihodnjimi izzivi grafične industrije.
Tiskarji po vsem svetu se soočajo z nevihto slabih tržnih razmer, ki jasno in neposredno ogrožajo njihovo donosnost. Motnje v dobavni verigi, pomanjkanje delovne sile, vpliv inflacije in spreminjajoče se zahteve potrošnikov so privedli do tega, da komercialni tiskarji iščejo rešitve.

#produktivnost #ucinkovitost #eproductivitysoftware

Spopadite se z aktualnimi razmerami in gradite za prihodnost
Zastareli in ročni procesi otežujejo hitro odzivanje na spreminjajoče se poslovne in tržne razmere. Vlaganje v povečanje splošne produktivnosti in učinkovitosti je dobro porabljen čas in denar. Posodobitev zastarelih programskih sistemov in digitalizacija infrastrukture omogoča, da avtomatiziramo svoje operacije, s tem pa posledično zmanjšamo ročne korake, ročno upravljanje in klasično komunikacijo ter povečamo pretočnost proizvodnje in zmanjšamo količino odpadkov. Z vsem tem povečamo dobičkonosnost in spodbujamo trajnost.

Potreba po hitrosti in kako jo osvojiti
Realizacija »zaprtega sistema« z implementacijo rešitev za dinamično načrtovanje in neposrednim zbiranjem podatkov v proizvodnih obratih optimizira proizvodne procese na podlagi razpoložljivih virov, načrtovalci pa so o dogajanju v teh obveščeni z živimi podatki v realnem času iz same proizvodnje. S tem pristopom se lahko hitreje premaknemo od vnosa naročila k proizvodnji in s tem zmanjšamo čas, porabljen za interno projektno komunikacijo za več kot 50 odstotkov.

Moraš biti v trendu, da ga osvojiš
Ključ do uspeha je v povečanju stika s strankami in odzivnosti na njihove zahteve. Z inteligentno rešitvijo za ocenjevanje in razporejanje opravil lahko vodje izdelajo natančnejše, doslednejše in konkurenčnejše ocene proizvodnih opravil do 40 odstotkov hitreje. Na tak način lahko pridobimo tudi več posla, podjetje pa pripravimo na prihodnost.

Več informacij na www.eproductivitysoftware.com.