Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Canon je predstavil enostavno rešitev za ljubitelje takojšnjega zajemanja in izdelave fotografij - kompaktni foto tiskalnik SELPHY CP780.



Novinec tiska občutno hitreje kot njegov predhodnik SELPHY CP760, katerega bo nadomestil. Namenjen je zabavi in dostopnemu družinskemu tiskanju, saj prinaša možnost izdelave izjemnih fotografij studijske kakovosti v manj kot minuti. Na voljo je v modri, rožnati, srebrni in beli barvi, z dodatno baterijo pa postane tudi popolnoma prenosen tiskalnik.

Lažje kot kdajkoli
Za čim bolj poenostavljeno uporabo ima SELPHY CP780 uporabnikom prijazen vmesnik in velike gumbe z jasno razporeditvijo. To omogoča komurkoli, da brez težav začne tiskati fotografije. Velik 2,5-palčni zaslon LCD TFT omogoča jasen predogled posnetkov pri tiskanju neposredno s pomnilniških kartic. Zaslonski napotki in meniji so v sedmih jezikih.

SELPHY CP780 ima tri reže za pomnilniške kartice, ki omogočajo tiskanje brez računalnika neposredno z različnih modelov kartic. Podpora za sistem PictBridge daje uporabnikom možnost tiskanja iz večine modelov digitalnih fotoaparatov. Z dodatnim vmesnikom Bluetooth pa je mogoče tiskati posnetke iz mobilnih telefonov in drugih brezžičnih naprav.

SELPHY CP780 je opremljen z uporabniku prijazno programsko opremo SELPHY Photo Print, ki vključuje glasovne napotke.

Hitra in trajna studijska kakovost
SELPHY CP780 natisne fotografijo v najmanj 47 sekundah, odvisno od velikosti medijev, ki so lahko različnih formatov. Zaradi hitrega zagona ni treba čakati, da se tiskalnik ogreje - fotografije so izdelane v nekaj trenutkih.

Sublimacijska tehnologija zagotavlja svetleče izdelke in tako daje fotografijam kakovost, videz in občutek običajnih studijsko razvitih fotografij. Poseben premaz fotografije ščiti pred kapljicami vode. V albumu shranjene fotografije bodo svojo kakovost ohranile do 100 let.

SELPHY CP780 ima vgrajene različne tehnologije izboljšanja posnetkov, s katerimi zagotavlja najboljši videz. Funkciji, kot sta samodejno popravljanje posnetkov in samodejno odpravljanje učinka rdečih oči, poskrbita za optimalno kakovost vsakega posnetka.
  • Kompakten in dostopen foto tiskalnik · Enostavna uporaba - prijazen vmesnik, veliki gumbi, glasovni napotki
  • Tiskanje neposredno iz fotoaparatov ali pomnilniških kartic
  • Stoletna obstojnost fotografij
  • Fotografija v vsega 47 sekundah in hiter zagon
  • Sublimacijski tisk za studijsko kakovost fotografij
  • 2,5-palčni zaslon LCD TFT
  • Dodatna baterija za prenosljivost
  • Dodatni Bluetooth vmesnik za tiskanje z brezžičnih naprav
  • Na voljo v modri, rožnati, srebrni in beli barvi

###


Za nadaljnje informacije se obrnite na:
Alenka Strmole Jenček
Canon Adria d.o.o.
Dunajska cesta 128a
1000 Ljubljana
Tel.: + 386 (1) 530 87 32
Faks: +386 (1) 530 87 45
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
www.canon.si