Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Ricoh vstopa na trg barvnih produkcijskih strojev z modeloma Pro C720 in C720S. To sta nova dva modela v družini rešitev Pro Colour, ki sta kot njuna predhodnika C900/900S, prvič predstavljena v letu 2008, namenjena produkciji srednjih naklad.
 

Nova dva modela omogočata tisk na premazane in nepremazane papirje gramature do 300 g/m2 hitrosti do 72 strani/min. Razlika med modeloma je, da sistem C720S vsebuje še optični čitalnik dokumentov z vlagalnikom. Izhodna ločljivost naprav je 1200 x 1200 dpi. Namenjena sta povprečni mesečni nakladi 40,000 izpisov. Za primerjavo omenimo le, da modela Pro C900/C900S dosežeta hitrosti do 90 strani na minuto, omogočata pa mesečno potisk do 400,000 pol. Del pomembnejše vloge sistemov je zagotovo tudi programski del oziroma sistem barvnega upravljanja, Ready4print, in sistem spletnega naročanja tiska imenovan NowPrint. Prav zaradi naprednih programskih vmesnikov je namenjen predvsem strankam, ki obvladujejo tisk na zahtevo, komercialnim tiskarjem, ki vstopajo v digitalni tisk ...

Ready4print je samodejni vmesnik barvnega vodenja, ki je primeren za obdelavo in barvno poenotenje podatkov za različne tiskarske sisteme. S tem je zagotovljena tudi barvna ponovljivost tiska kadarkoli.

NowPrint, sistem spletnega naročanja tiska, je sistem dosega na daljavo. Na voljo sta dve različici: vstopna NowPrint ASAP in polno-funkcionalna NowPrint. Obe podpirata JDF osnovane delovne sisteme, če to seveda potrebujete.

Ricoh je poleg novih rešitev pričel tudi s programom Business Driver - Vodenje poslovanja. Namenjen je njihovim strankam, razvoju poslovanja teh ...

Sistemi so seveda prilagodljivi končnim potrebam strank. Prav zato Ricoh predlaga, da se pred nakupom udeležite programa vodenja poslovanja in skupaj boste našli pravo rešitev za vas.

Več informacij na www.ricoh.co.uk.