Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Kyocerin sistem Taskalfa Pro 15000c bo v prihodnosti povezljiv z delovnimi sistemi znamke Solimar Systems.
Podjetje Kyocera Document Solutions Europe bo v prihodnosti tesno sodelovalo z ameriškim podjetjem Solimar Systems, strokovnjakom v razvoju delovnih sistemov. Dolgoročno partnerstvo naj bi predvsem zagotovilo rešitve za transakcijski in variabilni tisk, ki bodo uporabnikom tiskalniških naprav Kyocera Taskalfa Pro 15000c povečale njihovo učinkovitost in produktivnost.

Zanesljiv kapljični tisk variabilnih podatkov in transakcijski tisk
Prilagodljive, razširljive in modularne rešitve Solimar Systems omogočajo integracijo sistemov Kyocera s podporo podatkovnim tokovom protokolov IPDS in AFP. Na tak način naj bi bil tisk zanesljiv in varen, sisteme Kyocera pa   enostavno vključiti v obstoječe delovne sisteme z upravljanjem različno zapletenih opravil variabilnega in transakcijskega tiska, kar naj bi zagotovilo zanesljiv tisk teh brez zastojev z višjo stopnjo produktivnosti.

Po navedbah odgovornih podjetja Solimar Systems nekateri evropski uporabniki sistemov Kyocera že koristijo funkcionalnosti platforme Solimar iConvert. Verjamejo tudi, da bo z uporabo Keyocerinih rešitev več interesa tudi po uporabi delovne platforme Chemistry, ki omogoča tisk kompleksnejših opravil z višjo stopnjo produktivnosti.

Več informacij na www.kyoceradocumentsolutions.eu in www.solimarsystems.com.