Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Kornit Digital uvaja MAX tehnologijo tekstilnega tiska.
Podjetje Kornit Digital je razvilo novo MAX tehnologijo tekstilnega tiska. Del te je tudi XDi tehnologija upodabljanja, ki omogoča izdelavo 3D-učinkov, denimo simulacijo vezenja. Nova tehnololgija je namenjena vsem segmentov modne industrije in industrije oblačil.

Prvi sistem z novo MAX tehnologijo bo na voljo v prvem četrtletju leta 2022. Imenoval se bo stroj Kornit Atlas MAX. po navedbah naj bi bil ogljično nevtralen tiskalnik za neposredni industrijski tisk oblačil. Zanj bo na voljo tudi robotiziran sistem nakladanja in razkladanja, to je ActiveLoad Automation, ki odrpavlja ročno in zapleteno upravljanje materiala, hkrati pa povečuje produktivnost in zanesljivost tiska.

Nova tehnologija MAX.
Z novim sistemom bo možno tiskati direktno na različne vrste oblačil in modne dodatke, primeren bo tudi za tisk aplikacij za notranjo rabo. Z uporabo tiskalnih glav Dimatix StarFire Twinflex upodobitvene ločljivostji do 1200 dpi bo omogočal tisk na bombaž, poliester, mešanice bombaž-poliester, likro, viskozo, svilo, usnje, lan in volno.

Več informacij na www.kornit.com.