Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Konica Minolta je od Keypoint Intelligence prejela BLI 2021 PRO nagrado za sistem AccurioPress C14000.
Konica Minolta s ponosom sporoča, da je od Keypoint Intelligence, vodilne in neodvisne družbe za analize in ocenjevanje strojne opreme, programske opreme in storitev za zajem dokumentov, prejela nagrado Buyers Lab (BLI) 2021 PRO. Vsako leto Keypoint Intelligence podeljuje priznanja za produkte, ki so v preteklem letu dosegli najboljše rezultate na terenu. Konica Minolta AccurioPress C14000 z EFI Fiery IC-319 krmilnikom za tisk je prejel največje priznanje v kategoriji izjemnih CMYK aparatov za produkcijo (Outstanding High-Volume CMYK Production Device) in je bil prepoznan kot "trendseter" na trgu digitalnega produkcijskega tiska.

"Inovativna enota za kontrolo kvalitete IQ-501 podjetja Konica Minolta nas je navdušila že od samega začetka, saj omogoča hitro nastavitev barv in oblikovanje profilov za registracijo medijev z vgrajenimi tolerancami za preverjanje in prilagajanje, ki jih upravlja operater," je povedal David Sweetnam, direktor EMEA/Asia Research & Lab Services pri Keypoint Intelligence. "Tehnologija IQ-501 je pripomogla, da je naprava med našimi preizkusi produkcije, dosegla izjemno zmogljivost, kjer pri nakladi 67.000 odtisov,  odtis nikoli ni odstopal za več kot ΔE 3,4 (DeltaE), prav tako pa v celotni nakladi nismo beležili premika registracije za več kot 0,3 mm."

Druga ključna tehnološka novost, ki jo je opazila družba Keypoint Intelligence in ločuje AccurioPress C14000 Konice Minolte od drugih konkurentov, je nova enota za večstransko rezanje TU-510. Ta rezalnik s funkcijo rezanja po štirih robovih in z " crease" funkcijo omogoča popolno podporo za izdelavo, knjižic, tiskovin neposredne pošte, takojšnjega rezanja vizitk in številne druge.

"Izjemno veseli smo, da smo s serijo C14000 tako uspešno vstopili v segment produkcijskega tiska, kar potrjuje tudi ta nagrada družbe Keypoint Intelligence," je povedal Bojan Zupančič, vodja prodaje za profesionalno tiskanje, Konica Minolta Slovenija. " Inovativna enota za kontrolo kvalitete IQ-501 je naša konkurenčna prednost na trgu in nam omogoča, da za naše stranke konsistentnost barv in natančnost registracije dvignemo na višji nivo. Izredno ponosni smo, da je Keypoint Intelligence prepoznal pravo vrednost te tehnologije."

Več informacij na www.konicaminolta.si.