Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
HP je predstavil nov sistem digitalnega tekstilnega tiska HP Stitch S1000.
Podjetje HP je s HP Stitch S1000 HP predstavilo nov tiskalnik serije Stitch, ki omogoča neposredni tisk na tekstil in transferni papir. Nov integriran kontaktni grelec po navedbah proizvajalca zagotavlja bolj nasičene barvne izpise na tekstil, barve so videti svetlejše in živahnejše.

HP Stitch S1000 je bil razvit tako, da omogoča hiter zagon proizvodnje in hitrost tiska do 220 kvadratnih metrov na uro. Z možnostjo podpore dvojnih zvitkov širine 160 cm je produkcijska učinkovitost lahko še večja. po navedbah proizvajalca so postopki upravljanja tiskalnika poenostavljeni, kar zagotavlja do 40 odstotkov prihranka časa.

Predstavitev tiskalnika HP Stitch S1000 HP.
V kombinaciji s programskim orodjem HP PrintOS Appvii je tiskalnik mogoče nadzirati in upravljati na daljavo, na podlagi podatkov delovanja pa sprejemajo odločitve, ki omogočajo bolj učinkovito in racionalno izvedbo naročil. Nadgrajen tiskalniški sistem HP Stitch S1000 uporablja sublimacijska barvila, ki imajo certifikat Eco Passport. Tiskalne glave zagotavljajo izpise ločljivosti do 1200 dpi in so kot del programa HP Planet Partners Initiativex brezplačno reciklabilne.

Več informacij na www8.hp.com.