Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Fujifilm je nadgradil svoj portfelj z ravnim tiskalnikom »Acuity Advance HS X2«. Lahko bi rekli z dvojnikom Océ©jeve rešitve Arizona 550 XT UV.

Fujfilm Acuity Advance HS X2.

»Acuity Advance HS X2« nudi kar nekaj izboljšanih lastnosti v primerjavi s preostalimi rešitvami družine »Acuity«. V primerjavi z osnovnim modelom »Advance HS« enako širino izpisa opravi dvakrat hitreje.

Največji format izpisa znaša 3,05 x 2,5 m in je možen na tiskovne materiale debeline do 48 mm. Povprečna hitrost izpisa znaša 43 m2/uro. Na voljo pa obstaja tudi opcija v načinu »Express« s hitrostjo izpisa  66 m2/uro, ki je namenjena predvsem izdelavi panojev, ki se jih gleda z daljše razdalje.

Opcija izpisa je tudi v načinu iz zvitka v zvitek pri osnovni hitrosti 30 m2/uro in hitrosti »Express« 50 m2/uro. Miza tiskalnika je opremljena z vakumskim sistemom, ki zagotavlja, da je tiskovni material čvrsto prisesan na tiskovno mizo. Sistem uporablja tudi dodatno belo barvo za aplikacije na steklo, prozorne folije...

Fujifilm je na Fespi 2010 predstavi tudi serijo ravnih kapljičnih tiskalnikov »Inca Onset«, ki omogočajo izpis hitrosti tudi do 275 m2/uro.

Več informacij na http://www.fujifilm.com/.