Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Agfa je predstavila nov sistem digitalnega tekstilnega tiska Avinci CX3200.
Novi Avinci CX3200 podjetja Agfa je tiskalniški sistem, ki tiska neposredno na tekstil ali transferni papir. Sistem obdeluje tkanine na osnovi poliestra in omogoča širino izpisa do 3,2 metra pri največji hitrosti tiska do 270 kvadratnih metrov na uro.

Sistem Avinci CX3200 uporablja sublimacijska barvila na vodni osnovi. Posredni kalander jke namenjen fiksiranju izpisov, kar zagotavlja barvno obstojnost tkanin.

Zahvaljujoč samodejnemu transportnemu sistemu medijev s tlačnimi valji, po navedbah proizvajalca omogoča, da lahko en operater vstavi nov zvitek materiala v sistem v manj kot sedmih minutah. Upravljanje tiska operater izvaja s pomočjo delovnega programskega sistema Asanti. Ta ponuja številne možnosti upravljanja, kot so samodejno upravljanje medija s pomočjo oznak razreza in robov materiala, ustvarjanje dodatkov za izdelavo zavihkov zastav denimo in drugo. Različne možnost razporejanja predlog za tisk na tiskovni medij zagotavlja tudi optimalno rabo medija.

Z Asanti StoreFront, programsko rešitvijo podjetja Agfa za spletni tisk, pa lahko samodejno upravljamo tudi spletno pridobljena opravila oziroma naročila.

Več informacij na www.agfa.com.