Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Konica Minolta ponudila Accurio Press C7100.
Z novo serijo sistemov Accurio Press C7100 Konica Minolta ponuja nove digitalne sisteme za barvni tisk. Nova serija kot naslednik serije Accurio Press C6100 ima hitrost tiska do 100 strani formata A4 strani na minuto. Model Accurio Press C7090 pa ima nekoliko nižjo zmogljivost, hitrost tiska so 90 strani formata A4 na minuto. Oba modela v seriji v enobarvnem načinu tiska izpisujeta pri hitrosti 110 strani formata A4 na minuto.

Serija tiskalnikov Accurio Press C71000 uporablja Konica Minoltin toner Simitri V, ki omogoča zanesljiv tisk na medije gramature do 400 g/m². Z njimi lahko tiskamo tudi podaljšan format, v obojestranskem načinu tiska do dolžine 900 mm. Primerni so tudi za tisk pisemskih ovojnic.

Poseben senzor za zaznavo medija IM-101 prepozna, kateri material se uporablja, in operaterju predlaga potrebne nastavitve. Dodatna inteligentna nadzorna enota kakovosti tiska IQ-501 pa zagotavlja konstantno kakovost barvnih izpisov in obojestranskega skladja v realnem času vsakemu izpisu posebej.

Nadzor kakovosti tiska poteka popolnoma samodejno, enota IQ-501 v realnem času primerja digitalno vhodno predlogo za tisk z vsakim izpisom in na podlagi tega sproti izvaja ustrezne korekcije parametrov tiska. Sočasno pa zazna tudi vsa odstopanja in druge morebitne napake tiska, kot so madeži, lise in nepravilen vrstni red strani. Z dodatno nadzorno funkcijo Auto-Inspektion lahko nadziramo tudi tisk variabilnih podatkov (VDP - Variable Data Printing) in po potrebi spreminjamo besedila in slike v realnem času. Prav tako tem elementom urejamo tudi barvne nastavitve in parametre skladja.

Za celotno ponudbo sistemov Accurio Press so poleg funkcij izdelave knjižic, spenjanja, knjižne vezave in vezave z žico na voljo tudi druge neposredne dodelavne funkcije. Rezalnik TU-510 znamke Konica Minolta je prvi neposredni rezalnik namenjen integraciji v sestav sistemov Accurio Press. Omogoča porezavo vseh štirih robov, kot dodatne opcije pa še funkcije žlebljenja, luknjanja, dodelavo daljših formatov, brošure, direktne pošte, omogoča pa tudi posebne načine rezanja vizitk. Za upravljanje tiskalnika pa je na voljo več programskih vmesnikov znamk EFI, Creo in Konica Minolta.

Več informacij na www.konicaminolta.si.