Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Mutoh Xpertjet 1642WR omogoča sublimacijski transferni tisk do širine 1625 mm.
Mutoh z modelom tiskalnika Xpertjet 1642WR predstavlja nov sublimacijski tiskalniški sistem velikega formata z uporabo barvil na vodni osnovi. Omogoča tisk na širok nabor gibkih in togih poliestrskih materialov z največjo širino 64 palcev (1625 mm). Izpisi so primerni za notranjo ali kratkotrajno zunanjo uporabo.

#mutoh #sublimacijskitisk #barvilanavodniosnovi #xpertjet1642wr

Mutoh Xpertjet 1642WR 64-palčni sublimacijski transferni tiskalnik z uporabo barvil na vodni osnovi in je naslednik tiskalnika Valuejet 1638WX. V sestavu vključuje dve novi piezo tiskalni glavi Mutoh Accufine z brizganjem kapljic barvila spremenljive velikosti (od 3,8 do 24 pl). Nov tiskalnik je z uporabo inteligentne upodobitvene tehnologije i-screen namenjen tisku širokega nabora gibkih in togih poliesterskih materialov, vključno z izdelavo tekstilnih dekorativnih aplikacij in promocijskih panojev, gibkih oznak za dogodke in razstave, notranjih dekorativnih aplikacij, tiskom zastav, športnih rekvizitov (smučarske deske, čelade itd.) in drugih predmetov (čopiči itd.) ter oblačil (hitra moda, bluze, športna oblačila, jakne, majice itd.). Poleg možnosti tiska na poliesterske tkanine omogoča tudi tisk na različne druge materiale iz različnih mešanic umetnih materialov.

Tiskalnik izpisuje z ločljivostjo od 300x600 do največ 1200x1200 dpi in uporablja Mutohovo serijo DS3 vsestranskih barvnih sublimacijskih barvil HC. Tiskalnik po navedbah proizvajalca odlikuje tudi nov sistem za enostavno vpenjanje zvitkov gibkih materialov, ki omogoča upravljanje zvitkov teže 30, 40 ali 100 kg.

V nov tiskalnik so integrirane tudi številne nadgrajene funkcije tiska, kot so Drop Master 2 (samodejno prilagajanje brizganja glede na debelino tiskovnega medija), Media Tracker (upravljanje ostankov medija na zvitku), Feedmaster (samodejna prilagoditev podajanja papirja) in Nozzle Area Select (upravljanje aktivnih brizgalnih šob, s čimer so zmanjšani tudi izpadi sistema).

Več informacij na www.mutoh.com.