Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Konica Minolta je zavezana svojim strankam, zato je prisotna na vseh pomembnih sejmih.
Konica Minolta, en vodilnih svetovnih proizvajalcev digitalnih sistemov za tisk etiket, obljublja vrsto presenečenj in inovacij na sejmu Labelexpo Europe 2022, ki bo aprila v Bruslju (Belgija). Predstavili bodo najnovejše trende razvoja in celoten cikel proizvodnje etiket.

#konicaminolta #etiketnitisk #tisketiket #labelexpo

Konica Minolta bo kot glavni razstavljavec na sejmu Labelexpo s svojo prisotnostjo na sejmu potrdila svojo zavezanost strankam in njen vse večji pomen na globalnem trgu industrijskega tiska. Stojnico si bo delila z družbo MGI Digital Technology, zato bodo obiskovalci lahko prejeli celostno strokovno znanje in izkušnje v izdelavi etiket, v sodelovanju s predstavniki obeh družb bodo lahko razvijali poslovne možnosti in ideje, kako s koriščenjem najsodobnejše programske in strojne opreme povečati dobičkonosnost poslov.

Labelexpo Europe 2022 bo za obiskovalce prva priložnost po pandemiji, da si iz prve roke ogledajo celoten nabor digitalne tiskarske in dodelavne opreme za izdelavo etiket znamke Konica Minolta in kako se ta lahko uporablja v celostno avtomatiziranih delovnih procesih industrije 4.0, kar bo tudi osrednja tema letošnjega sejma Labelexpo Europe 2022.

Konica Minolta z navzočnostjo na sejmu poleg zavezanosti svojim strankam želi pokazati tudi skupno pot digitalne preobrazbe tiskarske industrije etiket. Na ta trg so s svojimi rešitvami vstopili pred manj kot sedmimi leti, analize pa kažejo, da so postali vodilna blagovna znamka v Evropi z doseženim 33-odstotnim tržnim deležem (podatki v tretjem četrtletju 2021).

Konico Minolto in MGI lahko obiskovalci obiščejo na razstavnih prostorih C12 in C19 v hali 8.

Več informacij na www.konicaminolta.si.