Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Nova digitalna tiskarska sistema velikega formata Mutoh Xpertjet 1341SR Pro in 1641SR Pro (slika: Mutoh Europe).
Mutoh Europe je predstavil dva nova digitalna brizgalna tiskalnika: Xpertjet 1341SR Pro (137 cm), ki je naslednik modela Valuejet 1324X; in Xpertjet 1641SR Pro (162 cm), ki je nasledil model Xpertjet 1641SR. Nova tiskalnika velikega formata sta opremljena z novo tehnologijo brizgalnih glav in sta namenjena ponudnikom velikoformatnega tiska oznak in grafik ter reklamnih panojev za uporabo na prostem. Izpisi so primerni tudi za notranjo rabo, odlikuje jih dolgoročna obstojnost.

#mutoh #velikoformatnitisk #xpertjet

Oba nova tiskalnika z brizgalno glavo Accufine s štirimi procesnimi CMYK barvnimi kanali in 1600 brizgalnimi šobami imata vgrajeno patentirano upodobitveno tehnologijo inteligentnega prekrivanja pasov izpisa (i-screen-Weaving), ki odpravlja težave neenakomernega izpisovanja v pasovih (angl. banding). K sestavu sodi tudi rastrsko procesna oprema Vertelith RIP, ki naj bi po navedbah proizvajalca dodatno izboljšala kakovost in hitrost tiska. Tiskalniki serije Xpertjet Pro imajo vgrajeno tudi funkcijo samodejnega poravnavanja tiskovnega medija, kar zagotavlja neprekinjeno proizvodnjo in konsistentno stabilnost kakovosti tiska.

Po navedbah Mutoha oba tiskalnika odlikuje izjemna kakovost in hitrost tiska. XPJ-1341SR Pro naj bi bil do 212 odstotkov hitrejši od svojega predhodnika, XPJ-1641SR Pro pa do 201 odstotkov hitrejši od predhodnega modela XPJ-1641SR.

Več informacij www.mutoh.eu.