Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Screen je za sistem Truepress Jet L350 UV SAI S prejel nagrado EDP 2021 za najboljši digitalni sistem tiska etiket.
Podjetje Screen je za digitalni tiskarski sistem Truepress Jet L350UV SAI S prejelo nagrado žirije EDP, tretjo nagrado s področja tehnologij za kapljični tisk etiket, ki jo je japonskemu vodilnemu proizvajalcu digitalnih tiskarskih strojev podelilo Evropsko združenje za digitalni tisk. Truepress Jet L350UV SAI S je bil v prvi vrsti izbran za najboljši tiskalniški sistem za tisk etiket zaradi enostavne uporabe, ki jo omogoča inovativna programska oprema, pa tudi zaradi izboljšane kakovosti in hitrosti tiska.

#screen #truepress #edp #tisketiket #etiketnitisk

Ta prestižna nagrada predvsem dokazuje, da svojim odjemalcem podjetje Screen zagotavlja rešitve digitalnega tiska etiket z najvišjo stopnjo produkcijske učinkovitosti in zanesljivosti. To jim zagotavlja konkurenčnost na tem področju tiska.

Screen Truepress Jet L350UV SAI S, ki je bil predstavljen leta 2020, nadgrajuje uspeh uveljavljene serije PLUS kot visoko produktivni, visoko kakovostni in vsestranski UV-tiskarski brizgalni tiskalnik etiket. Japonska beseda "sai" pomeni "barvit", zato nova serija sistemov Screen SAI tiskarjem zagotavlja korektno upodobiti širši nabor posebnih barvo in s tem izpolnjuje zahtevne kriterije skrbnikov blagovnih znamk. Sistem izpisuje na medije širine do 350 mm s hitrostjo 60 metrov na minuto. Doslej je podjetje Screen prodalo več kot 200 sistemov serije L350.

Screen Truepress L350 UV SAI S
Nova platforma SAI je kompaktna in izredno prilagodljiva, zato lahko izpolnjuje različne tiskarske zahteve. Kadarkoli jo zmogljivosti možno nadgraditi glede na aktualne potrebe trga. Osnovan različica sistema Truepress SAI S izpisuje s 4-imi barvnimi kanali procesnih barv CMYK in jo lahko nadgradimo na največ 7-barvno konfiguracijo z uporabo dodatne pokrivne bele barve, oranžne in posebne modre. Te dodatne barve predvsem razširijo barvni obseg izpisov in zmanjšajo porabo samih barv.

Podjetje Screen, je en vodilnih svetovnih razvijalcev in proizvajalcev kapljične tehnologije tiska etiket, ki ima velik ugled inovatorja sodobnih tiskarskih tehnologij. Nagrado EDP je za tiskarski stroj Truepress Jet L350UV+ prejelo že leta 2018, za sistem tiska etiket L350UV pa že leta 2014.

Več informacij na www.screeneurope.com.