Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Tiskalnike Riso GD odlikuje tudi izjemna natančnost obojestranskega skladja.
Podjetje ExtraLux d.o.o. in njegovo partnersko podjetje UNI-BIRO d.o.o. sta pooblaščena zastopnika za prodajo in servisiranje podjetja Riso. Letos sta predstavila dva nova formatna kapljična tiskalniška modela serije ComColor, Riso GD9630, ki izpisuje s hitrostjo 160 strani/minuto, in Riso GD7330, ki izpisuje s hitrostjo 130 strani/minuto. V podjetju ExtraLux d.o.o., kot zastopnik znamke RISO v Sloveniji, končne uporabnike za ta tiskalnika vidimo predvsem na področju aplikacij barvnega transakcijskega tiska.

#unibiro #extralux #riso #gd9630 #gd7330

Na novo razvite izpisne glave omogočajo izpisovanje ločljivosti 600 dpi. Poleg običajnih procesnih CMY-barvil uporabljata še posebno črnilo (K) z dodatnim petim sivim, kar izpisom zagotavlja 10-odstotno višjo optično jakost obarvanja. Na novo razvito magenta barvilo pa zagotavlja barvne izpise širšega barvnega obsega.

Predstavitev serije tiskalnikov ComColor GD.
Za tisk večjega volumna sta sistema opremljena s predalniki skupne kapacitete 5.500 listov. Serija Riso tiskalnikov GD ComColor prinaša večje zmogljivosti formatnih tiskalniških rešitev, zato so primerni za zahtevnejše aplikacije transakcijskega in produkcijskega tiska. Za oba modela so na voljo dodatne dodelavne enote.

Več informacij na www.uni-biro.si in www.extra-lux.si.