Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
SwissQprint je na sejmu Fespa predstavil nov ploski tiskalnik.
SwissQprint je na sejmu Fespa 2022 v Berlinu povsem nepričakovano predstavil nov model tiskalnika Kudu. To je 3,2 × 2 metra velik produkcijski tiskalnik z UV LED zasnovo, ki se je pridružil paleti ploskih tiskalnikov oziroma modelom Nyala, Impala in Oryx. Tako kot četrta generacija te trojice, ki jo je SwissQprint predstavil pred šestimi meseci, tudi Kudu zagotavlja novo raven kakovosti tiska. Je prvi model znamke SwissQprint z desetimi barvnimi kanali in izpisuje s hitrostjo tiska do 300 kvadratnih metrov na uro.

#swissqprint #velikoformatnitisk #kudu

Model tiskalnika Kudu je opremljen z najnovejšo tehnologijo tiskalnih glav z nazivno ločljivostjo do 1 350 dpi. Osnova tiskalnika je mehansko prenovljena tiskovna miza z novimi linearnimi pogoni. Ti zagotavljajo, da je vsaka brizgana kapljica barvila nameščena na tiskovni medij bolj natančno tudi pri najvišjih hitrostih tiska.

Tako kot drugi ploski in neskončni sistemi tiska znamke SwissQprint je tudi model Kudu opremljen z tiskalno mizo z vakuumskim preklopnim sistemom Tip Switch. Sam tiskalnik upravljamo s pomočjo programske opreme Lory, ki s svojo grafično zasnovo uporabniškega vmesnika omogoča intuitivno in zanesljivo upravljanje.

Tako kot vse ploske tiskalnike znamke SwissQprint, je tudi model Kudu možno nadgraditi z načinom tiska iz zvitka. Kot že omenjeno izpisuje do največ 10 barv, uporablja procesna barvila CMYK, svetlo cian, svetlo magenta, svetlo črno, pokrivno belo, lakirno sredstvo. Dodatna izbira pa sta posebni barvili, oranžno in rožnato.

Več informacij na www.swissqprint.com.